Грандиозно посрещане на Бербатов на "Тумба" (СНИМКИ)


Грандиозно посрещане на Бербатов на "Тумба" (СНИМКИ)

2928 0

Димитър Бербатов бе представен официално като играч на ПАОК. Това се случи преди минути на стадион "Тумба" в Солун.

Въпреки твърденията, че съоражението ще е пълно до краен предел, това не се случи. Атмосферата, която създадоха феновете по трибуните обаче, беше на ниво.

Еуфорията преди представянето беше голяма. Димитър Бербатов беше посрещнат на границата от тълпа от журналисти и фенове. Той беше придружаван от мениджъра си Емил Данчев.

Привържениците на ПАОК се наредиха на опашка пред клубния магазин на тима, за да могат да си купят фланелка на българина. Противно на очакванията, той няма да носи №14, a ще играе с №10.

 На стадиона предварително бяха окачени плакати с надпис „Добре дошъл, Бербатов“.

Малко преди 16:00 часа церемонията започна. На таблото бе пуснат клип с визитката на Бербатов, показваща най-запомнящите се моменти в кариерата му.

На стадиона звучеше химна на ПАОК. Зрителите на стадиона пееха клубни песни, а на трибуните се появи и агитка с българско знаме.

Около 16:15 часа Бербатов пристигна пред хотел "Македония палас", където също го чакаха фенове на ПАОК.

Малко след 16:30 часа дългоочакваното появяване на българина на "Тумба" най-после стана факт. Той беше посрещнат с аплодисменти, а водещият му каза: "Добре дошъл в новия дом "Тумба".

"Баща ми е роден на 50 км. от границата, това ни прави братя. Човек се бори за братята си, така че ще се боря за вас", бяха едни от първите думи на Бербатов, "Радвам се, че ще празнувам с вас 35-ия рожден ден", добави още българина.

Бербатов хвърли в екстаз публиката на стадиона, след като съвсем неочаквано за всички, извади личния си телефон и си направи селфи на фона на зрителите по трибуните.

Малко след 17:00 часа Бербатов напусна стадиона, без да говори пред медиите. Той разочарова и феновете си, които не успяха да си вземат автографи от своя любимец.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички