Бербатов: Вярвам, че ще направим големи неща с ПАОК


Бербатов: Вярвам, че ще направим големи неща с ПАОК

1322 0

Димитър Бербатов е щастлив от трансфера си в гръцкия ПАОК. Българинът е оптимист за бъдещето на тима и вярва, че ще отборът ще постигне големи неща.

"Чувствам се много щастлив, че се договорих с ПАОК. Не искам да говоря много в този момент. Вярвам, че ще направим големи неща с ПАОК, защото знам каква страстна, велика публика има отбора. Очаквам с нетърпение срещата с феновете", споделя Бербатов пред вестник "Метроспорт".

Изданието се е свързало и с мениджъра на българина Емил Данчев, който също коментира трансфера на нападателя. "Димитър е развълнуван, защото знае, че идва в един много популярен в Гърция отбор. Не мога да скрия, че е развълнуван и от предложението и желанието на г-н Савидис да го привлече и да го доведе на "Тумба". Благодарим на президента, който показа, колко много го иска. Бербатов е нетърпелив да стъпи на "Тумба" и да се срещне с феновете", сподели Данчев.

ПАОК организира специално представяне на Димитър Бербатов, което е днес от 16:00 часа. Стадион "Тумба" ще е отворен час по-рано, като се очаква да се изпълни до краен предел.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички