Георги Пеев: Муслин не разчита на мен заради нефутболната ми възраст


Георги Пеев: Муслин не разчита на мен заради нефутболната ми възраст

2695 0

Един от най-опитните футболисти на Амкар (Перм) - българинът Георги Пеев, престана да получава титулярното място в състава под ръководството на новия треньор Славолюб Муслин. 35-годишният футболист обясни в интервю за "Известия", че наставникът не му е дал обяснение за снетото доверие, но сам той предполага, че не играе заради "нефутболната си възраст".

"Безусловно, неприятно ми е да бъда резрва, но няма да отпускам ръце. Ще се старая да доказвам нивото си във всяка минута игра, която ми предостави треньорът, заяви Пеев. - Да не играя това е треньорско решение. Муслин не ми обясни причината, но го възприемам нормално и продължавам да работя усилено на тренировки, чакам своя шанс".

"Може би причината за това е в "нефутболната ми възраст". Но аз мисля, че на терена трябва да играят най-добрите, а не изборът да се прави въз основа на възрастта. Имам достатъчно мощ, за да играя и 90, и 120 минути", категоричен е българинът.

Той благодари на феновете на Амкар, които по време на последния мач с Краснодар скандираха неговото име и подканиха треньора да го пуска на терена.

"Бях много доволен като ги чух, обясни Пеев. - Толкова много години живея в Перм и винаги съм чувствал подкрепата на феновете. Много съм им благодарен. Ще продължа да давам всичко, за да им се отблагодаря, дори ако прекарвам на терена по пет минути".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички