Георги Миланов и Георги Минчев вкараха, но головете им не стигнаха за победи


Георги Миланов и Георги Минчев вкараха, но головете им не стигнаха за победи
Снимка: скрийншот

446 0

В събота вечер двама български футболисти отбелязаха голове за своите клубни отбори в чужбина. Това бяха адашите Георги Миланов и Георги Минчев. Първият донесе точка на своя Динамо (Букурещ), а националът не успя да спаси своя АЕЛ Лимасол от поражение.

Мачът на Миланов

Миланов се разписа при равенството 1:1 с Крайова 1948 в мач от 5-ия кръг в групата за оставане в румънското футболно първенство. Той започна като титуляр и остана на терена до 78-ата минута. Халфът се разписа в 43-ата минута, когато вкара след подаване на Гонсало Грегорио. Динамо Букурещ има 20 точки и заема 14-о място в класирането.

Тимът на Минчев падна тежко от Аполон

Мачът на Минчев

Минчев пък се разписа при загубата на АЕЛ от Аполон с 1:4 в дербито на Лимасол от десетия кръг на плейофа за оставане във футболното първенство на Кипър. Той се появи в игра за АЕЛ на полувремето и вкара почетното попадение за своя тим в 84-ата минута.

Два гола за успеха реализира Педро Маркеш във 2-ата и 45-ата минута, а по един добавиха Мушага Бакенга в 38-ата и Захариас Адони в 68-ата. Аполон е на седма позиция в класирането с 58 точки, а АЕЛ е осми с актив от 47. По-рано този месец Минчев избухна с 2 гола за АЕЛ. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички