Габриел Агбонлахор: Ди Матео е кучи син, стъпка мечтите на Стилиян Петров


Габриел Агбонлахор: Ди Матео е кучи син, стъпка мечтите на Стилиян Петров
Снимка: Getty Images/Guliver

2687 0

Бившият английски национал Габриел Агбонахор разкритикува италианския треньор Роберто ди Матео. Причина за това стана решението му да не предложи договор на Стилиян Петров, докато бе мениджър в Астън Вила. Така завърналият се на терена след борба с левкемията бивш български национал бе принуден да сложи край на кариерата си.

"Ще мразя този кучи син до края на живота си, заради това, което извърши със Стилиян. Да се върнеш от гроба и да направиш това, което Сран извърши. Да се справиш с упражненията наравно с 19-годишните. И да ти откажат дори договор за един мач е нечовешко. А можеше и за месец, за шест месеца", заяви Агбонахор, цитиран от "24 часа".

"Трябва да си много подъл, за да извършиш подобно нещо. Стан беше във форма, по нищо не отстъпваше на останалите. Единствено искаше да изиграе един последен мач. И той стъпка мечтите му", допълни британецът.

Това се случи през 2016 година. Италианецът остана на поста в бирмингамския клуб едва за 10 мача, след което бе уволнен. Оттогава Ди Матео не е бил назначаван на работа никъде. Неотдавна стана ясно, че Петров е отказал да стане директор на български клуб (подробности тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички