Стилиян Петров: Сериозно обмислям да се кандидатирам за президент на БФС


Стилиян Петров: Сериозно обмислям да се кандидатирам за президент на БФС
Снимка: БГНЕС

1684 0

Бившият български национал Стилиян Петров не отрече възможността, че може да се кандидатира за президент на БФС и все още обмисля тази идея. Освен това подчерта, че се радва, че неговото име се спряга за този пост.

"Интересен въпрос. Радвам се, че моето име се спряга за този пост. Аз съм извън България вече 20 години. Това е и добре, и не много добре. Бъдещият президент трябва да е със силен екип. При мен е голям проблем. Не искам да отхвърлям въпроса. Искам да погледна сериозно нещата дали има шанс за променя, дали може да се промени нещо и дали хората искат да се промени. Има много по-силни кандидати от мен, но ако моето име е замесено там оглеждам нещата и ги оценявам. Следващите няколко месеца мога да дам финалното си мнение", сподели той пред bTV във видео интервю за "Шоуто на Николаос Цитиридис".

Стенли също така разказа и как прекарва времето си по време на изолацията. "Опитвам се въведа режим на тренировки на децата. Имат задачи, които трябва да изпълняват. Всеки трябва да поеме отговорности у дома. Опитват да хитруват, но не успяват. Аз съм минал по същия път. Аз съм по-строг като треньор, но съпругата ми е по-строга към тях. Те не приемат ситуацията добре.

Аз съм от старата школа. Опитвам се да балансирам нещата, но изискванията ми са по-високи от това, което изискват техните треньори. Подкрепя, вяра и търпение. Три много важни неща в това време. В 21-ви век изолацията е нещо ново за съвременния човек. По време на болестта при мен изолацията продължи година и три месеца. Изолиране от всички други, дори децата ми нямаха право да влизат при мен - само съпругата ми", каза Петров. А какво решение взеха от БФС относно Първа лига и подновяването ѝ - вижте в този материал.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички