Феновете в Англия за Бербатов: 272 гола не са зле за мързеливец


Феновете в Англия за Бербатов: 272 гола не са зле за мързеливец

5701 0

Димитър Бербатов е един от най-желаните свободни играчи на трансферния пазар. Това е причината българският нападател да бъде спряган за отбори във всички големи първенства. В Англия феновете дори предлагат играча на ръководството на любимите си отбори.

НОВИЯТ КЛУБ НА ДЖО ХАРТ ИСКА БЕРБАТОВ

Привържениците на „Ипсуич“ атакуваха чрез туитър профила на клуба, като предложиха на шефовете да вземат Бербатов, тъй като е „идеална опция за атаката“. Фенове на друг тим от Чемпиъншип – „Норич“, също искат бившия нападател на „Манчестър Юнайтед“. Във форума на отбора има специална тема, посветена на българския голмайстор.

БЕРБАТОВ МЕЖДУ ДВА ОТБОРА, ЕТО КОЙ НАДДЕЛЯВА

„Макар и мързелив, той е изключителен играч – пише фен на отбора. – Не мога да повярвам, че футболист от неговия калибър е без отбор. Ще бъде супер, ако го вземем, защото има слухове, че в клуба обмислят да му предложат договор.“

Разбира се, има и привърженици на „Норич“, които не са с добро мнение за Димитър Бербатов.

„Той е свободен агент по причина – пише друг запалянко във форума на тима. – Той е калфа. Добър, но не и майстор. Има талант, но в защита го няма никакъв. Освен това мисля, че е и стар. Той не е Златан Ибрахимович.“

Отрицателните постове за Бербатов веднага се оборват поне с две мнения, в които феновете признават класата на нападателя.

„272 гола, или средно по един на всеки два мача, 99 асистенции плюс 48 гола за националния на България. Не е зле за един мързелив играч“, пише фен на „Норич“, който добавя, че с играч като Бербатов тимът може да мисли за завръщане във Висшата лига на Англия.

В момента нападателят поддържа форма с „Верея“ в Стара Загора.

Източник: Труд

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички