Новият клуб на Джо Харт иска и Бербатов


Новият клуб на Джо Харт иска и Бербатов

2488 0

Нов кандидат се е появил в Серия А за подписа на Димитър Бербатов. Става дума за Торино, който наскоро привлече английския национал Джо Харт, информира fantagazzetta.com.

Според информацията, клубът обмисля да привлече нападател, който да е свободен агент, като вариантите са Бербатов и датчанина Никлас Бендтнер.

Спешното ангажиране на водач на атаката се е наложило, след като и двамата нападатели на "биковете" - Белоти и Ляич, са получили контузии в последните си мачове.

Торино е водил разговори за румънеца Чиприан Марика, но той страда често от контузии през миналата година, заради което не е вече опция.

"Повече интригуващ е Димитър Бербатов, един от най-добрите играчи през последните години, с минало в Манчестър Юнайтед. Последният сезон той игра в ПАОК, Гърция, и е страдал от някои физически проблеми, но стойността му не е под въпрос", пише fantagazzetta.com.

Интересното е, че през 2012 година, когато българинът бе пред трансфер в Ювентус, но се отметна и отиде във Фулъм, "бианконерите" взеха именно Бендтнер.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички