Кирил Десподов: Христо Стоичков ме сложи с мъжете на 15 години, не му пука от нищо


Кирил Десподов: Христо Стоичков ме сложи с мъжете на 15 години, не му пука от нищо
Снимка: Getty Images/Guliver

3668 0

Един от най-качествените и перспективни български футболисти - Кирил Десподов (футболист номер 1 на България за 2018 година), коментира наставника на националния ни отбор по футбол - Георги Дерменджиев. Освен това, бързоногото крило си припомни как легендата Христо Стоичков го е взел едва 15-годишен с мъжете преди време.

"Дерменджиев е добър и искрен човек. Добре мотивира – това ми направи впечатление. Аз съм имал късмета, когато бях на 15 години, Христо Стоичков да ме вземе. Това е Стоичков, а на него не му пука от нищо. Взима ме, слага ме да тренирам с мъжете и казва: "Ти ще играеш" - припомни си той, визирайки как Стоичков го взе при мъжете, когато бе начело на Литекс през 2012 година.

"Преди да си дойда в Австрия имаше яснота, че ще започнем на 20-и май, но преди няколко дни казаха, че са го отложили с десетина дни и засега се очаква да стартира на 3-и юни" - коментира още Десподов пред "Diema sport" относно подновяването на сезона в Австрия. Преди време, пък, Кирил Десподов разкри, че е имал оферта от носител на Купата на УЕФА.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички