Фенове изпратиха Пеев на тръгване от Перм


Фенове изпратиха Пеев на тръгване от Перм

996 0

Ясно е отдавна, че Георги Пеев е абсолютен любимец на феновете в Перм. Събитията от последните дни обаче не само доказаха това, но и развълнуваха страшно българската емблема на руския Амкар Георги Пеев.

В петък стана ясно, че 37-годишният халф и клубът са разтрогнали договора си. Причината - конфликт на футболиста с треньора Гаджи Гаджиев след драматичното отпадане в полуфинала от турнира за купата срещу Зенит с дузпи. В съблекалнята наставникът напсува пред всички Пеев и той реши да приключи с Амкар, а най-вероятно и с футбола.

В ранни зори в събота близо 80 фенове очакваха българина, който пристигна в Перм в началото на 2007-а, за да го изпратят оттам. В 5 ч Пеев бе посрещнат от запалянковците на Амкар от различни възрасти. Той се снима с тях и раздаде автографи.

“Наистина е нещо страхотно да усетиш подобно отношение. То се прояви още след мача със Зенит. Всички фенове ме подкрепиха за пропуснатата дузпа, никой не ме упрекна по никакъв начин. След новината за напускането ми на Амкар ми се обадиха или писаха много хора. Един журналист от Москва, с когото се бях чувал много отдавна, ми каза, че означавам много не само за пермския, а за руския футбол. Такива неща няма как да не те трогнат”, сподели Пеев, цитиран от "24 часа".

Подкрепата към него в социалните мрежи наистина е огромна. В повечето постове се подчертава огромният принос на българина Амкар да просъществува в руския елит и да запише своите върхове в него.

Със сигурност феновете ще изразят и своето отношение за прогонването на Пеев от Гаджиев на днешния мач, в който Амкар приема Локо (М).

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички