В Русия: Георги Пеев прекратява кариерата си след жесток скандал в Амкар


В Русия: Георги Пеев прекратява кариерата си след жесток скандал в Амкар

1292 0

Един от най-добре представящите се български легионери в последното десетилетие - Георги Пеев, остана без отбор след скандално стечение на обстоятелствата в Амкар (Перм). Боготвореният от феновете халф е прекратил договора си с клуба и по всяка вероятност ще сложи край на кариерата си, информира руски ежедневник. 

Това става ден след отпадането на тима от Зенит в полуфиналите за Купата на Русия. Двата отбора стигнаха до дузпи, а Пеев пропусна своята. Българинът обаче е категоричен, че му е писнало от отношението на треньора Гаджи Гаджиев, а това е довело до скандал между двамата.

"След този мач въобще приключих с футбола, отказах се да играя повече", каза Георги Пеев.

"Няма да играя повече за Амкар, договорът с клуба е прекратен. След мача със Зенит се скарахме жестоко с треньора. Веднъж търпях, втори път нямаше как да търпя", заяви още Пеев и разкри подробности от скандала.

"В края на мача със Зенит се затичах да изпълня ъглов удар, защото това е моя работа, и в този момент Гаджиев извика, че няма да подавам аз, а Джикия. Футболът се прави от малки неща, това е дребно нещо, но е важен психологически момент. Минута до края на мача и той показва, че аз съм недостоен да изпълня корнер или по-скоро, че не го правя по добър начин.

След мача в съблекалнята, като почна да ми вика и да ме пита защо не съм му подал ръка, му обясних, че той е виновен за това и за невкараната от мен дузпа. Не чувствах доверие от негова страна. Той ми отговори грубо и така започна всичко.

Имаше момент в мача с Динамо, когато той беше недоволен как съм му подал ръка. Това беше първият момент. Премълчах тогава, аз не можех да повярвам за какво даже върви разговорът. След мача със Зенит отново стана същото. След мача напуснах разстроен терена, не подадох ръка, просто приветствах запалянковците и влязох в съблекалнята. И той влезе в съблекалнята и пред всички започна да крещи. И започнаха псувни на майка. И аз станах и реагирах също така. Беше много грозно", завърши Пеев.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички