Динамо нае детективи, за да изгони Старокин


Динамо нае детективи, за да изгони Старокин

1475 0

Интересен начин за сплашване предприе румънският Динамо (Букурещ) спрямо Орлин Старокин. Българинът подписа с "червените кучета" в началото на юли, а само месец по-късно клубът прави всичко възможно да се отърве от него.

Твърди се, че треньорът Мирча Редник не е останал доволен от изявите на халфа, в мачовете, в които е получил шанс за изява.

Според местното издание "Фанатик" Старокин отказал да разтрогне по взаимно съгласие преди да получи полагащото му се по договор за една година.

Тогава на босът на Динамо Йонут Негойца му хрумнала идеята да наеме детективи, които да спипат Старокин в издънка и халфът да бъде уволнен дисциплинарно. Бившият играч на „Левски” и Локоо Сф обаче научил за намеренията на боса и веднага отишъл на нови преговори.

Старокин и ръководството на Динамо в крайна сметка стигнали до споразумение. Универсалният футболист ще получи две заплати и договорът му ще бъде прекратен.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички