Димитър Бербатов - лидер и ментор


Димитър Бербатов - лидер и ментор

1894 0

Българският стрелец Димитър Бербатов е не само основен играч на тима, но е и сред тези, които постоянно помагат за интегрирането на по-младите играчи в състава на Монако.

Както е известно, скоро Бербатов ще навърти една година в Княжеството, след като беше привлечен под наем от Фулъм през миналата зима, а след това получи предложение за едногодишен договор, което той прие.

В началото на сезона целите на тима бяха изместени с продажбата на Хамес и Фалкао, а Бербатов се превърна във водеща фигура и на терена, и извън него. За това свидетелства един от младите играчи на тима - Аймен Абденур.

"Излизаме доста често заедно в свободното си време. За това спомагат много по-опитните играчи. Бербатов ни дава съвети, много говори и помага. Също останалите опитни играчи като Жереми Тулалан и Рикардо Карвальо постъпват по същия начин. Всеки от тях ни предава мъдрост, а ние разкриваме качествата си", коментира младокът.

Иначе Димитър Бербатов има договор с тима до лятото на 2015 година, но се очаква ръководството да предложи нов едногодишен контракт на 34-годишния рекордьор по голове за България.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички