Жардим: Бербатов е страхотен! Медиите: Стар е


Жардим: Бербатов е страхотен! Медиите: Стар е

1560 0

Треньорът на Монако Леонардо Жардим похвали Димитър Бербатов в интервю за португалския вестник "Рекорд".

"Престоят ми в Монте Карло ми доставя удоволствие заради работата със страхотни футболисти като Бербатов, Жоао Моутиньо и Тулалан", заяви бившият наставник на Спортинг (Лисабон) и Брага.

Жардим пое Монако в началото на сезона и бе пред уволнение заради слабия старт, при който монегаските спечелиха само една от първите си 5 срещи в шампионата. Впоследствие обаче отборът се стабилизира и вече е пети в класирането, на 9 точки от лидера Марсилия.

В Шампионска лига Монако оглави групата си, а на осминафиналите ще срещне Арсенал. Първият мач на английска земя е на 25 февруари, а реваншът е на 17 март в княжеството.

За разлика от Жардим, някои френски медии не бяха толкова позитивно настроени към българина, пише "Преса". В обзора на полусезона част от тях написаха: "Българинът не е първа младост и със сигурност не може да компенсира липсата на ключови фигури като Фалкао и Хамес Родригес, които отидоха съответно в Манчестър Юнайтед и Реал (Мадрид)".

Бербо може да е вече на 33 г., но е голмайстор на своя отбор във френската Лига 1 с 5 попадения. На второ място сред най-резултатните футболисти на Монако е 21-годишният Яник Ферейра с 4 гола.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички