Чочев влезе за секунди, а Палермо спря Интер за първото място в Италия


Чочев влезе за секунди, а Палермо спря Интер за първото място в Италия

1383 0

Палермо направи 1:1 у дома с Интер в мач от 9 кръг на Серия „А“ и по този начин попречи на „нерадзурите“ да излязат еднолично на първо място в класирането.

За тима на Роберто Манчини това беше трето поредно равенство, след като преди това "нерадзурите" завършиха наравно с Ювентус и Сампдория.

След нулево първо полувреме, всичко по-интересно стана през втората част. Иван Перишич даде аванс на гостите в 60-ата минута. На метри пред голлинията хърватинът засече остро центриране на Джонатан Биабиани.

Само шест минути по-късно Алберто Джилардино изравни, след като беше най-съобразителен при разбъркване в наказателното поле на Интер след изпълнение на корнер. „Нерадзурите“ останаха с човек по-малко в 79-ата минута, когато Жейсон Мурийо получи втори жълт картон за нарушението си срещу Франко Васкес.

Българският национал Ивайло Чочев влезе за Палермо в третата минута на добавеното време на мястото на Лука Ригони. Халфът записа няколко минути за първия си мач в Серия „А“ срещу Интер.

Със спечелената точка Интер успя да прескочи Рома и да излезе на второ място с 18 точки, колкото има и лидерът Фиорентина. „Виолетовите“ и „вълците“ обаче имат по един мач по-малко. Палермо пък е 11-и с актив от 11 точки.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички