Български треньор отива на стаж в Манчестър Юнайтед, благодарение на Бербатов


Български треньор отива на стаж в Манчестър Юнайтед, благодарение на Бербатов
Снимка: БГНЕС

1553 0

Бившият нападател на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов е уредил престижен стаж при "червените дяволи" на един от най-близките си приятели - Александър Томаш, твърди "Блиц"

Според информацията българинът е успял да договори обучението лично с мениджъра на тима от "Олд Трафорд" Жозе Моуриньо.

Португалецът се е съгласил и в края на тази седмица старши треньорът на Верея и помощниците му на "Трейс Арена" Тодор Кючуков и Константин Мирчев ще имат възможност да се учат от най-големите светила в професията.

Това няма да е първият стаж на младите треньори в чужбина. Преди време те на няколко пъти са били в Англия, наблюдавайки заниманията на други елитни отбори, но не и от величината на Манчестър Юнайтед.

Бербатов и успял да уреди стажа, защото и до днес е уважаван от всички в Манчестър Юнайтед, понеже остави трайна следа на сцената на "Театъра на мечтите".

Българкият голмайстор реализира 56 гола в 149 мача с червената фланелка в периода 2008-2012, два пъти стана шампион на Англия и веднъж спечели приза за голмайстор на Висшата лига.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички