Човек на Бербатов уволнява Йорданеску пред очите му


Човек на Бербатов уволнява Йорданеску пред очите му

2765 0

Старши треньорът на Верея Александър Томаш заяви, че Всеки отбор в Първа лига може да загуби точки и че това може да се случи и на ЦСКА, на който тимът му гостува в неделя от 17:45 часа. В първия двубой в Стара Загора новакът победи армейците, които обаче тогава бяха водени от Христо Янев.

Sportlive.bg информира, че на срещата на стадион "Българска армия" се очаква Димитър Бербатов.

Ако ЦСКА се издъни за втори път срещу Верея, то Едуард Йорданеску ще бъде уволнен моментално.

"ЦСКА си е ЦСКА. Ще подходим с нужното уважение към нашия съперник в неделя. В българското първенство обаче всеки отбор може да загуби точки. Ние иде търсим най-доброто си лице на стадион "Българска армия". Верея е отбор, който във всеки мач се опитва да играе футбол и да вдига нивото си. Искам да видя отново от моите футболисти добър колектив на терена и себераздаване. В София трябва да бъдем напълно концентрирани", каза наставникът на верейци.

Той няма да може да разчита на наказания централен защитник Илия Мунин. В групата след санкция от един мач се завръща Осман Балде.

Освободеният от Локомотив Пловдив и акостирал във Верея френски бранител Ясин Амрауи ще продължи с пробите в новака. Той не успя да се наложи на "Лаута" и си тръгна оттам, а вероятната следваща спирка е "Трейс Арена" в старозагорския кв. "Кольо Ганчев". Припомняме, че по-рано през седмицата Верея се раздели с молдовския си халф Александър Пашченко.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички