Балъков: С най-голямо желание ще приема Славчев


Балъков: С най-голямо желание ще приема Славчев

1270 0

Треньорът на Литекс Красимир Балъков сподели, че тимът не се нуждае от повече нови попълнения. До момента "оранжевите" си осигуриха подписите на бранителите Рафаел Перес и Илия Мунин.

"Като треньор винаги съм желал новите играчи да дойдат в началото на подготовката, за да може да изкарат целия период с нас. На 95 процента сме окомплектовали състава си. Ако дойде някой, той трябва да пасне и като концепция, и като качество. Не затваряме вратата за нови, но на този етап няма нищо конкретно", каза Бала пред вестник "Тема спорт".

Той се върна и към тежкото поражение от Локо Пд (0:3) в първата контрола.

"Изобщо не съм притеснен. Изготвил съм план за подготовка. В тази първа фаза нямах никакви намерения да играем с тим от А група, защото футболистите са тотално изтощени от тежките натоварвания. Имах идея да е с отбор от по-долна дивизия, но в България няма условия и се съгласихме да е от елита. На мен ми е пределно ясно за какво става въпрос и знам какво правя. Така че повтарям - загубата не притеснява. Резултатите в подготвителен период са важни, когато започнем да работим по спортно-техническата част", добави още героят от САЩ' 94.

Специалистът коментира и възможността Симеон Славчев да премине в Литекс под наем от Спортинг. "Той беше футболист на Литекс, но нямам информация да се връща. Всеки един добър играч, който познаваме, е добре дошъл при нас. С най-голямо желание бих приел да се върне. Славчев е излязъл от нашия клуб и винаги е добре дошъл", обясни Балъков.

Днес в 17:00 часа "оранжевите" ще изиграят втората си контрола за годината. Тя ще бъде срещу аматьорския Евроколеж в Оризари.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички