Българин впечатли с гол-шедьовър в Италия (ВИДЕО)


Българин впечатли с гол-шедьовър в Италия (ВИДЕО)

2668 0

Българският нападател Андрей Гълъбинов и неговият Новара разбиха лидера Верона с 4:0 насред "Маркантонио Бентегоди" в мач от 14-ия кръг на Серия "Б". Успехът е сензационнен предвид това, че гостите са доста колебливи през този сезон, а водените от Джампаоло Пацини домакини имаха едва едно поражение от началотона сезона. Освен това те нямаха победа насред Верона от 1961 година.

Гълъбинов игра 89 минути, като бе сред най-активните за своя тим, а накрая отбеляза страхотен гол с пета, като се отпуши в първенството. Голмайсторът не се бе разписвал от първия кръг на шампионата в края на август при равенството 2:2 с Трапани.

Таранът днес асистира за първото попадение на Касарини в 17-ата минута, след което пропусна две страхотни възможности да удвои. В 42-ата минута Гълъбинов първо останал очи в очи със стража на Верона се опита да го прехвърли, но Николас спаси. 

Вторият гол за Гълъбинов от началото на сезона в първенството идва след 10 изиграни мача от него. Петата победа на Новара изведе тима на 10-о място със 17 точки. Верона остана на първо място с 30 точки след второто си поражение в тази кампания и първо пред своите тифози.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички