Скандал в националния разтресе съблекалнята


Скандал в националния разтресе съблекалнята
Снимка: БГНЕС

4018 0

Сериозен скандал е разтърсил съблекалнята на националния отбор след загубата от Швеция (0:3). Нападателите Димитър Рангелов и Андрей Гълъбинов са недоволствали срещу селекционера Петър Хубчев, сочи информация на "7 дни спорт".

Те открито не са били щастливи от статута на твърди резерви. Рангелов влезе през втората част срещу Франция, а в Стокхолм не помириса терен.

България с поредно срамно 'постижение

На играещия успешно в Италия Гълъбинов пък не бе даден никакъв шанс и в двата мача, независимо, че уцелихме вратата един път за 180 минути.

Голямото недоволство на нападателите е било заради включването на Симеон Славчев в стартовата единайсеторка, въпреки, че на терена имаше още трима халфове с подобни функции.

ВИДЕО: Головете + най-добрите моменти на Швеция - България

Според информацията няма да е изненада, ако Рангелов и Гълъбинов се откажат националния отбор. Андрей вече един път се отказа при Ивайло Петев, обиден от бившия селекционер, но после размисли.

За връзкарство и мениджърски интереси в националния отбор се говори отдавна. В Швеция обаче за намеса на клубни босове алармира дори самият Емил Костадинов, член на Изпълкома и отговорник за всички юношески и младежки национални отбори.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички