Божинов вбеси Стяуа: Слаби сте


Божинов вбеси Стяуа: Слаби сте

1442 0

Валери Божинов допълнително вдигна напрежението преди престоящия двубой на тима му Партизан срещу Стяуа в Шампионска лига, пише "Тема спорт". Българинът определи противника като слаб отбор, което вбеси треньора на румънския гранд.

"Стяуа е слаб. По-точно отборът има слабости и ние трябва да се възползваме от тях. Можем да ги победим и да се класираме за последното стъпало преди групите на турнира", заяви Божинов.

Той изрази съжаление, че двубоят ще се играе пред празни трибуни. "Това е много жалко, но мисля, че нашата делегация ще има няколко фенове, а също и навиячи пред стадиона, така че няма да се чувстваме съвсем без подкрепа. Важното е, че всичко ще се реши у дома в Белград", добави още българинът.

Изявлението на Божинов предизвика гнева на наставника на Стяуа Масимо Педрацини. "Този футболист ни бе предложен преди две години, но го отхвърлихме. Сега говори, че сме слаби, но това ще се види на терена", заяви треньорът.

Двубоят между Стяуа и Партизан е днес от 21:30 часа, като в групата на сръбския тим не попадна Иван Бандаловски, който е с контузия.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички