Божинов се извини на Катаня за внезапното решение да подпише с Пескара


Божинов се извини на Катаня за внезапното решение да подпише с Пескара
Снимка: БГНЕС

1885 0

Броени минути след като Валери Божинов официално подписа с Пескара, българският нападател поднесе своите извинения на Катаня за "трансферния обрат" в последния момент.

Както е известно, третодивизионният Катаня бе считан за сигурния нов отбор на Божинов, но в последния момент бившият нападател на Ювентус е получил оферта от втородивизионния Пескара, на която е нямало как да откаже.

Божинов поднесе извинения лично на бившия голмайстор в Серия А Кристиано Лукарели, който ръководи отбора на Катаня: "Пескара беше моят първи избор и това беше известно на Кристиано Лукарели. В един момент казах "да" на Катаня, тъй като не вярвах, че в понеделник Пескара ще направи официална оферта."

"Извинявам се на Лукарели, но той е бил футболист и ще ме разбере", заяви Божинов. По-рано през деня пък Лукарели сподели, че няма как да се сърди на Валери: "Опитахме всичко възможно в този труден момент за нашия клуб. Говорих с него в 10:30 часа тази сутрин. Не съм сърдит, а напротив - чувствам се горд, че до последния момент мислеше да дойде при нас"

Вчера Божинов сам заяви, че трансферът му в Катаня на практика е сигурен. Припомнете си какво каза нападателят в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички