Божинов изпусна дузпа и се съблече по гащи при триумф на Партизан в ШЛ (СНИМКИ И ВИДЕО)


Божинов изпусна дузпа и се съблече по гащи при триумф на Партизан в ШЛ (СНИМКИ И ВИДЕО)

3255 0

Валери Божинов изпусна дузпа, но тимът му Партизан стигна до драматична победа с 4:2 срещу Стяуа в реванша от 3-ия квалификационен кръг на Шампионска лига. Първият мач в Румъния беше завършил 1:1 и сърбите се класираха за плейофния кръг на надпреварата.

Българският нападател на "гробарите" започна титуляр. Той обаче имаше лош ден и през първото полувреме негов гол бе отменен, а през втората част пропусна дузпа. Секунди след втория гол на Партизан за 2:2 в 60-ата минута Божинов бе сменен. Другият българин в състава на Партизан - Иван Бандаловски, не бе в групата на отбора за мача.

В 39-ата минута Божинов вкара с глава, но попаденето му беше правилно отменено заради засада. В 48-ата минута, при 1:2, Партизан получи правото да изпълни дузпа и зад топката застана Божинов. Ударът на българина обаче срещна десния страничен стълб на вратата на Кожакару и резултатът остана непроменен. Гостите пък останаха с 10 души на терена след червен картон на Фернандо Варела в 48-ата минута.

Стефан Бабович изведе Партизан напред в 8-ата минута, но гостите обърнаха резултата в своя полза с попадения на Съли Муниру (11) и Жугурта Хамрун (33). Марко Йевтович (60), Андрия Живкович (69) и Никола Труич (90+1) обаче зарадваха сръбската публика и класираха "гробарите" за плейофите за влизане в групите на Шампиоската лига.

След мача Божинов хвърли фланелката и гащета си в агитката и остана само по гащи, празнувайки успеха заедно със щастливите футболисти и привърженици на тима.

Стадион "Партизан" бе пълен до краен предел, а еуфорията по-късно превзе и част от белградските улици.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички