Божинов гаси пожара: Никога не бих посмял да обидя Стяуа


Божинов гаси пожара: Никога не бих посмял да обидя Стяуа
Снимка: http://sport.blic.rs/

1672 0

Валери Божинов се опита да загаси пожара, който пламна покрай гостуването на клубния му тим Партизан за мач със Стаяуа от 3-и кв. кръг на Шампионска лига. Както е известно двата отбора направиха 1:1 в Букурещ, а нападателят беше сменен още в 19-ата минута заради контузия.

"Никога не съм казвал, че Стяуа не е добър отбор. Уважавам съперника, както и треньора му. Стяау всяка година играе в групите на Шампионска лига и не бих се осмелил да изрека подобно нещо", обясни Божинов пред Dolce Sport.

Румънците се ядосаха на изказване на Божинов, че Стяуа е отбор с много слабости и няма да е проблем за Партизан да продължи напред.

Местните журналисти пък се заядоха за теглото на нападателя по време на пресконференцията на треньора на гостите Зоран Милинкович. Те го попитаха защо е пуснал Божинов, който е с наднормено тегло и дали това не е причината за контузията му.

"Откъде знаете, че е с наднормено тегло", попита треньорът, на което журналистът отвърна: "Личи си".

Треньорът на Партизан каза още, че отборът му има медицински екип, който решава дали някой е с наднормено тегло или не и не смята да отговаря на глупави въпроси.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички