Бивш треньор на ПАОК призна: Тръгнах си заради Бербатов


Бивш треньор на ПАОК призна: Тръгнах си заради Бербатов

1340 0

Шокиращо разкритие направи бившият треньор на ПАОК Ангелос Атанасиадис пред гръцките медии. Той разкри, че причината да напусне ПАОК е пристигането на Димитър Бербатов.

Специалистът е имал среща със собственика Иван Савидис, който му е споделил идеята си да привлече българина. След кратък и бурен разговор между двете страни, треньорът е хвърлил оставката си.

Причината за несъгласието му обаче не са били качествата на българина, а неговата заплата.

"Няма да крия,ч е имах разговор на висок тон с Иван Савидис, с когото имахме сериозни разминавания. Махнах се, защото не исках Бербатов в отбора си. Бях сигурен, че той ще отрови съблекалнята ми и след като разбрах, че ще идва, реших сам да си тръгна."

"Не ме разбирайте погрешно, той не е лошо момче. Но той щеше да получава огромната заплата, милионите, докато останалите момчета получават по максимум 20 хил. евро на месец. А останалите нямаше как да не научат и това щеше да предизвика недоволството им. За да върви един отбор, съблекалнята трябва да е спокойна. ПАОК тръгна да си слага покрив, но не се беше погрижил за бетонната основа", признава Атанасиадис.

В Гърция твърдят, че Бербатов е бил най-скъпоплатеният играч в цялата история на ПАОК и очакванията към него са били огромни. Той обаче не ги  е оправдал по никакъв начин.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички