Бивш бос на ПАОК поучи Савидис: Изгони Тудор заради Бербатов


Бивш бос на ПАОК поучи Савидис: Изгони Тудор заради Бербатов

1232 0

Бившият президент на гръцкия ПАОК - Апостолос Економидес втрещи сегашния бос на клуба Иван Савидис, заявявайки как би постъпил, ако властта още бе в ръцете му. Гръкът заяви, че на момента би изгонил треньора на тима Игор Тудор, заради това че не дава шансове за изява на българската звезда Димитър Бербатов.

"Много отблизо следя ситуацията около ПАОК, все пак този клуб ми е на сърцето. Но има много неща, които ме притесняват сега. Например Игор Тудор. Той е избор на спортния директор Франк Арнесен. За мен, те двамата не се справят с положението. Имат дори страхотен играч като Димитър Бербатов, но той не играе. Ако още бях президент, на секундата да съм изритал Тудор, щом не може да се справи със съблекалнята. Даже по телефона щях да съм го уволнил", коментира Економидес пред гръцки медии.

Както е известно, Бербатов често търка пейката в своя клуб и наскоро чистосърдечно си призна в интервю пред самия себе си, че това положение не го устройва.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички