Жесток скандал - Тудор нарекъл Бербатов "възрастна примадона"


Жесток скандал - Тудор нарекъл Бербатов "възрастна примадона"

2008 0

Ситуацията на Димитър Бербатов в ПАОК се влошава с всеки изминал ден, а свидетелство за това е поредното разкритие, до което стигнаха журналистите в южната ни съседка. То идва от Sport24.gr, което твърди, че двамата са имали ожесточен спор през декември.

В него дори се е стигнало до крясъци от страна на двамата, а бившият хърватски национал е нарекъл Берба "възрастна примадона", след като голмайсторът е изразил несъгласие с методиката на работа на своя треньор.

"Да не мислиш, че си последният велик футболист на света?", попитал иронично Тудор, на което Бербатов в същия тон му казал няколко думи на чист български.

алко след интервюто на Димитър Бербатов със самия него, в което той изрази разочарованието си от честото закотвяне на пейката, в Гърция направиха скандални разкрития за отношенията му с наставника Игор Тудор. 

Трябва да се отбележи, че за тази информация на гръцкото издание все още няма официално потвърждение, но и няма коментар от страна на Тудор и Бербатов за твърденията на медията от южната ни съседка.

Информацията излиза само няколко дни, след като бившата деветка на Манчестър Юнайтед проведе интервю със самия себе си, в което откровено заяви, че е несъгласен с честото си оставане на скамейката за мачовете на ПАОК.

"Журналистите не знаят какво се случва в съблекалнята", беше лаконичният коментар на Тудор около ситуацията.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички