Бербатов: Юнайтед не трябва да се отписва срещу Барселона, Меси не бележи всеки мач хеттрик


Бербатов: Юнайтед не трябва да се отписва срещу Барселона, Меси не бележи всеки мач хеттрик
Снимка: принтскрийн

1458 0

Бившият нападател на Манчестър Юнайтед - Димитър Бербатов, е категоричен, че "червените дяволи" не бива изобщо да бъдат отписване срещу Барселона. Двата тима ще се изправят един срещу друг в най-чакания 1/4-финал на Шампионска лига.

"Не можем просто да отпишем Юнайтед. Не е нужно да споменавам мача срещу ПСЖ, нали? Всичко е възможно. Видях Меси да бележи хеттрик срещу Бетис. Уау! Прави, каквото си поиска, но не го прави във всеки мач, а Барселона няма Шампионска лига от няколко години, въпреки че има Меси в състава си. Юнайтед трябва да играе като отбор и да се подкрепят. Това е системата, която позволява на Рашфорд, Погба и Лукаку да блеснат", заяви Бербатов.

Те наистина хващат окото, но основният човек навсякъде и този, който ме впечатлява, освен Де Хеа, е Андреас Перейра. Оле възъврна традицията да налага млади таланти, а езикът на тялото им показва, че са уверени в това, което правят. След невероятната победа в Париж Юнайтед страда в някои мачове и тази почивка сега е добре дошла за Соласкяер. Дава му време, за да избере на играчите, на които ще разчита до края на сезона", допълни българинът.

А какво очаква Бербатов от националния отбор по футбол в евроквалификациите - вижте в този материал.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички