Бербатов също скочил на Тудор, вижте какво са си казали


Бербатов също скочил на Тудор, вижте какво са си казали

2803 0

Българските футболни фенове са притеснени от информациите, идващи от Гърция, за отношението на треньора на ПАОК Игор Тудор бъм родната звезда. Според публикациите в гръцката преса, хърватският наставник е казал много лоши думи на нападателя, с когото са в конфликт.

"Ти създаваш проблеми на ПАОК, защото вече си загубил качествата, с които се открояваше в миналото! Нивото ти не е както преди", заявил Тудор на Бербо, твърди гръцкото издание "Sportdog".

В родното медийно пространство излезе информацията, че нашето момче засега запазва мълчание и готви подобаващ отговор на треньора си, но според това издание Бербатов вече е казал на Тудор какво мисли за него.

"Ти си най-лошият треньор, с който съм се сблъсквал в кариерата си! Не ставаш за голям отбор като ПАОК!", били думите на бившата звезда на Манчестър Юнайтед.

В Гърция се чудят каква ще е тежката дума на клубния бос Иван Савидис и коя страна ще заеме той в конфликта.

А конфликтът между двете големи фигури в ПАОк според битуващото мнение се е разпалил след мача с Габала в турнира Лига Европа. Тогава нападателят се ядоса, задето бе сменен в 71-ата минута и подмина треньора си, без да го поздрави на път за съблекалнята. След това българинът е напуснал стадион "Тумба" бесен, без да изчака края на мача.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички