Гръцки журналист избухна в защита на Бербатов: Спрете комедията!


Гръцки журналист избухна в защита на Бербатов: Спрете комедията!

2034 0

Изключително любопитен материал в защита на Димитър Бербатов се появи днес в интернет пространството. Българският голмайстор търпи жестоки критики за играта си в ПАОК, като дори не може да се вреди сред титулярите на старши-треньора Игор Тудор. Според журналиста на "Sports DNA" Ставрос Колката проблемът не е в българина, а в начина, по който в отбора го използват.

Анализаторът е категоричен, че е време да се наложи схема, която да е подходяща за Бербатов и да бъде привлечен поне един играч от добра класа, която да му помага в опита да изведе ПАОК до челните места в Гърция.

Ето и част от страхотния анализ:

За мача срещу Шкода (Ксанти) вчера Бербатов не беше записан сред титулярите. Може би Тудор щеше да се оправдае с факта, че е предпочел Стефанос Атанасиадис, който тича повече. Може би ще кажете, че Бербатов се разхожда на терена. В отбора обаче има още деветима, които могат да бягат. Няма нужда и българинът да тича. Другият проблем, който виждам в играта е, че Димитър трябва да прави по 30 крачки назад, за да получи топката, вместо останалите футболисти да организират атаките, а той да стои само пред и в наказателното поле. Повдига ми се от това, че ПАОК не може да използва правилно доказани играчи. Преди Бербо в клуба бяха Бибрас Натхо и Кристиан Нобоа, като последният беше окачествен като "турист". ПАОК да не е летен курорт? Тази комедия с Бербатов трябва да спре. Или трябва да се привлече класен играч зад него, с който да си комбинира, или трябва да се промени цялата схема на отбора. Всички сериозни отбори в света играят с четирима в защита, но при ПАОК не е така, което пък ограничава ролята на крилата.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички