Бербатов сред фаворитите за стрелец №1 на Лига 1


Бербатов сред фаворитите за стрелец №1 на Лига 1

2043 0

Димитър Бербатов е сред фаворитите за голмайстор на френската лига, въпреки че не е ясно каква е ролята му в атаката на Монако, пише вестник "Труд".

Завръщането на колумбиеца Радамел Фалкао след травма и схемата с един централен нападател изглежда го обричат да е резерва, поне в началото на сезона. Което не пречи на букмейкърите да го посочат за четвърти най-вероятен голмайстор в първенството.

Пред Бербатов, за когото Монако не плати нито цент на Фулъм, са само три мегазвезди, които са привлечени във Франция за общо към 160 милиона евро.

Фаворит е Златан Ибрахимович, който излезе златен на Пари Сен Жермен - 38 милиона евро от Милан. Коефициентът за него е около 1:1,9, което е минимална ставка за такъв дългосрочен залог.

Следва 63-милионният Фалкао от Монако с 1:5, а трети е Единсон Кавани от ПСЖ (60 милиона) при коефициенти около 1:9. За Бербатов ставките са в диапазона 1:11-1:21 при различните букмейкъри, като някъде той е изпреварен от голаджията на Лил Саломон Калу.

Бербатов получи и място в съблекалнята до Фалкао, личи от анонса на новия екип на Монако. Стилните бели фланелки бяха представени с фотос, на който екипите са подредени така, както сядат играчите преди мач. Номер 10 на Бербатов е до номер 9 на Тигъра, а край тях са Валер Жермен (15) и др.

Но дали Фалкао ще остане в княжеството и вчера бе обект на сериозни спекулации. Английските медии говорят за интерес от Манчестър Сити и Ливърпул, а испанските - разбира се, за Реал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички