Треньорът на Монако: Градя отбора около Бербатов


Треньорът на Монако: Градя отбора около Бербатов

2133 0

Новият треньор на Монако Леонардо Жардим обяви, че ще гради отбора си около Димитър Бербатов. Наставникът е впечатлен от качествата на българина.

"Той показва невероятна класа и ми дава сериозни надежди за новия сезон - обяви португалецът пред вестник "Екип". - Ние се стремим към по-атакуваща и технична игра. Видях, че футболистите ми могат да се справят с това. Те имат всички качества, които аз изисквам от играчите си. Трябва да работим едновременно за физика, техника и тактика. Но всичко трябва да е в услуга на атакуващата игра."

Медиите във Франция прогнозират, че феновете на Монако ще могат да видят мечтаното дуо в нападение Бербатов - Фалкао по време на започващия днес турнир "Емирейтс Къп" в Лондон.

Колумбиецът вече е възстановен и се очаква да вземе участие в някои от мачовете.

Бербатов си направи селфи с принца на Монако Албер II. Българинът се възползва от удалата му се възможност и не пропусна да се снима с коронованата личност. В селфито на Бербатов с принц Албер попаднаха още Жоао Моутиньо и Радамел Фалкао.

Малко преди срещата с височайшата особа Бербо и компания показаха новите си екипи за гостуванията. "Монегаските" ще играят с почти изцяло сини фланелки, като единствено ръкавите са черни. Играчите позираха за фотосесия пред прекрасен пейзаж на Френската Ривиера.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички