Бербатов: Сигурно съм си заслужил еуфорията, приятно е


Бербатов: Сигурно съм си заслужил еуфорията, приятно е

1811 0

Българската звезда на гръцкия ПАОК Димитър Бербатов сподели, че е изненадан от еуфорията, която предизвика с включването си в местния футбол. Той обаче посочи, че вероятно си е заслужил това посрещане.

"Не съм очаквал такава еуфория при пристигането си, но сигурно съм го заслужил с времето, в което играя футбол, и това, което съм постигнал. Приятно е”, коментира нападателят пред bTV.

Бербатов призна, че близостта на Солун до България до голяма степен е повлияла на избора му на отбор. "Семейството е близо до мене. Хората ме искаха тука. Всичко върви по план”, сподели той.

Относно победата над АЕК в първенството звездата коментира: "Отборът е толкова млад, аз съм най-старият в отбора, така че … На такъв етап съм кариерата си, че искам да помагам по начин, по който мога, с пасове, с играта си, да контролирам. АЕК са добър отбор, поведоха ни. В интерес на истината щеше да е срамно, ако бяхме паднали”.

Бившата звезда на Тотнъм и манчестър Юнайтед похвали съотборника си Гари Родригес, който направи име в "Левски". "Гари Родригес направи фантастичен мач. Тренира момчето здраво. Дадоха му шанс да играе и той го използва по максимално най-добрия начин", каза Бербатов.

Накрая българинът сподели очакванията си за мача с Борусия (Дортмунд) в Лига Европа.

"Всички очакват Дортмунд да победи. Те са фаворитът, няма как. Следим ги, гледаме ги. Играят фантастично в Бундеслигата, имат много добри футболисти, но пък нашият отбор е млад, иска да се учи, да се развива. Това е възможност за тях да покажат срещу добри футболист какво представляват. Ще бъде интересно”.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички