Бербатов разкри тайната на Монако срещу Арсенал


Бербатов разкри тайната на Монако срещу Арсенал

2932 0

Българският нападател на Монако Димитър Бербатов, чието име не слиза от заглавията на спортните медии в цяла Европа, след като вкара втория гол при успеха на Монако над Арсенал с 3:1 в Шампионска лига, разкри каква е тайната на успеха на "монегаските".

"Нашият отбор е много млад, но с много талантливи момчета. Никога за качествата на един играч не се съди по възрастта му, а по класата, която притежава. Ако слушаш треньора си, винаги можеш да постигнеш добър резултат, видя се", коментира Бербатов.

Голмайсторът на Монако разкри, че вярата и добрата подготовка за мача са били ключови за успеха на "Емирейтс".

"Вярвахме до последно, че можем да постигнем своето и го направихме. Тази победа е за всички, които ни вярват. Мисля, че няма човек, който да не се съгласи, че заслужихме успеха си. А и ако трябва да бъда честен, Арсенал не ни изненадаха с абсолютно нищо", категоричен е футболистът, който изигра отличен мач срещу "артилеристите".

"Те имат много бързи играчи, които като тръгнат напред, оставят много свободни пространства, от които ние се възползвахме. Бяхме подготвени за този начин на игра от тяхна страна до последния детайл", разкрива още Бербатов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички