На Албиона: Демонът Берба уби мечтата на Арсенал


На Албиона: Демонът Берба уби мечтата на Арсенал

2649 0

Английските медии се скъсаха да сипят суперлативи по адрес на Димитър Бербатов. Българинът вкара втория гол за Монако при сензационния успех с 3:1 над Арсенал в първия 1/8-финал в Шампионската лига. "Топчиите" ще трябва да отбележат три чисти гола като гост, за да продължат напред.

"Демонът Берба! Европейската мечта на Венгер беше унищожена от Дими", е заглавието на таблоида "Сън" по повод успеха на "монегаските" над лондончани.

"Мирър" излиза със заглавието "DIMWITS", съчетавайки първите 3 букви от името на българския нападател и английската дума за съобразителност. "Бербатов произнесе присъдата: Искахме повече победата от тях", цитира думите на нападателя заглавната страница на изданието.

"Арсен е унизен - е простото заглавие на "Експрес". - Висока планина трябва да изкачи французинът."

Похвали по адрес на Бербо изсипа и официалният сайт на УЕФА.

"Монако бе модел за дисциплина и контрол - пише в материала. - Уверен, подреден, действайки с прости пасове и играейки изключително спокойно, нагледно показано от Димитър Бербатов и Жоао Моутиньо - двамата задържаха топката и чакаха своите шансове. Ударът на Бербатов бе решителен. 34-годишният бивш нападател на Тотнъм се завърна в дома на своя стар противник, за да натрие още сол в раната им".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички