Бербатов готов за титуляр срещу Борусия


Бербатов готов за титуляр срещу Борусия

1107 0

Димитър Бербатов ще бъде напълно готов за мача на ПАОК срещу Борусия (Дортмунд) на 1 октомври, а стадион "Тумба" ще бъде препълнен с над 30 000 зрители. Това са последните информации от лагера на солунския клуб, пише "България Днес".

ПАОК записа 0:0 срещу Габала в първи мач от груповата фаза на Лига Европа. Следващият сблъсък е именно срещу Борусия.

Срещу Габала Бербо игра около 30 минути и се отличи с прекрасен пас към Роберт Мак, но нападателят не успя да вкара. Българинът все още не е готов да изиграе пълни 90 минути, защото през по-голямата част от лятото се подготвяше без отбор.

В ПАОК той бързо навакса с подготовката и всички в щаба на клуба се надяват българинът да е титуляр срещу Борусия. Ясно е, че на стадион "Тумба" няма да има празни места и всички билети ще бъдат продадени далеч преди деня на мача.

Гръцките медии оценяват високо представянето на Бербатов срещу Габала. "Още не е готов напълно, но е играч от световна класа, пише солунският вестник "Метроспорт". - Димитър доказва това при всяко докосване до топката. В мача срещу Габала не получаваше достатъчно добри пасове от полузащитниците".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички