Бербатов: Естествено, че искам в Юнайтед при Моуриньо, не съм стар!


Бербатов: Естествено, че искам в Юнайтед при Моуриньо, не съм стар!

15935 0

Димитър Бербатов отговаря на различни фенски въпроси в предаването "Match of the day" след края на срещата Тотнъм - Леверкузен, която българският нападател изгледа на живо на стадион "Уембли".

Бербо постоянно бе питан за Манчестър Юнайтед и Жозе Моуриньо, като нямаше как да скрие желанието си да се върне на "Олд Трафорд".

"Свободен агент съм и изчаквам подходящата оферта. Във футбола няма възраст, така че още имам какво да покажа на терена.

Без съмнение Видич е най-добрият защитник, срещу когото съм играл - с Тотнъм, а и с Юнайтед на тренировките. Той беше безмилостен срещу съперници и съотборници, което го правеше страхотен.

Клаус Аугенталер беше много добър с мен, защото ми даваше да правя каквото мога на терена. После с Мартин Йол в Тотнъм бе същото, а имах и много добри отношения с Фъргюсън, защото той познаваше играта ми и не е искал да се променям.

Не знам кой е най-добрият ми съотборник. В Юнайтед имаше толкова легенди - Скоул, Гигс, Роналдо и Рууни. В Тотнъм също - Роби Кийн и Ледли Кинг. Не мога да отлича един-единствен.

Който и от бившите ми тимове да ме потърси, ще се върна с удоволствие, защото пазя само хубави спомени. В Англия винаги ми е харесвало, тук си прекарвах най-добре с моя футбол, защото всички обичат играта, а и обичаха моят стил на игра.

Няма играч, който да не иска да играе под ръководството на Моуриньо - всички бивши съотборници, с които съм говорил за него, казват само прекрасни неща. Така че не се знае!

Хеттрикът ми срещу Ливърпул и страхотния гол са невероятни спомени за мен. Но също и шампионските титли и голмайсторския приз на първенството. Все още ги гледам, както и всички свои бивши отбори", каза Бербатов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички