Бербатов: Докато бях в Юнайтед, Погба ми лазеше по нервите


Бербатов: Докато бях в Юнайтед, Погба ми лазеше по нервите
Снимка: Getty Images/Guliver

2404 0

Бившата звезда на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов направи любопитен коментар за най-скъпия настоящ футболист на "червените дяволи" - Пол Погба. Българинът носи фланелката на английския гранд в периода 2008-2012 година и за периода на своя трансфер също беше рекордна покупка.

"Спомням си го на тренировките на първия отбор. Едно високо и атлетично момче, което веднага внесе суматоха. Той винаги можеше да ми вземе топката и това ме изнервяше. Дори и тогава техниката му беше видима. В резултат на това Погба се превърна в един от най-добрите футболисти на света", заяви Бербатов, цитиран от "Mirror".

"Подкрепях много други отбори, когато играех за Юнайтед, защото бях фен на хубавия футбол. Харесвах клубове като Реал, Ювентус, Байерн Мюнхен. Мисля, че няма място за безпокойство. Живеем в свят, в който можеш да кажеш каквото искаш и всички думи се вадят от контекста. Пол остава в Манчестър Юнайтед, докато той и клубът искат да бъдат заедно", каза още нападателят. Бербатов се възхищава и на една от звездите на Барселона. Вижте подробности в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички