Барселона покани Стоичков в Цюрих - Камата лети с Меси и Неймар


Барселона покани Стоичков в Цюрих - Камата лети с Меси и Неймар
Снимка: БГНЕС

2171 0

Големият български футболист от близкото минало Христо Стоичков ще бъде удостоен с голяма чест. Той ще бъде част от делегацията на Барселона в Цюрих по време на връчването на "Златната топка", съобщава каталунският вестник "Спорт".

Делегацията на "блаугранас" ще бъде водена от президента на клуба Хосеп Мария Бартомеу. Стоичков ще бъде специален гост, докато Луис Суарес Мирамонтес, който също се очаква да пътува до Цюрих, ще бъде там по собствена инициатива.

Според вестник "Труд" Бартомеу е звъннал на Камата, след като той гостува на клубната телевизия. Босът му казал: "Искам на всяка цена да си с нас", при което Стоичков не мислил много и веднага пренаредил плановете си.

Барселона ще бъде представена в Цюрих от много директори и още няколко от играчите си, наред с финалистите за отличието Лео Меси и Неймар. Треньорът Луис Енрике обаче няма да присъства на награждаването.

Поканени в Цюрих са и други клубни легенди - Ривалдо и Роналдиньо, но засега те не са потвърдили присъствие.

Каталунската делегация лети утре в 13,00 часа. Веднага след церемонията самолетът се прибира в Каталуня, където ще бъде спретнато голямо парти.

Очакванията на всички са, че звездата на тима Лео Меси ще се прибере в Барселона със "Златната топка", която ще е рекордна в кариерата му - пета на брой.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички