Бандата: Ще настигнем Звезда и ще вземем дубъл


Бандата: Ще настигнем Звезда и ще вземем дубъл
Снимка: Starsport

813 0

Като изключителен оптимист се изказа българският футболист на Партизан Иван Бандаловски. Според него "гробарите" имат шанс да настигнат лидера Цървена звезда и да спечелят и титлата, и купата. В момента в първенството "черно-белите" са четврти.

Бандаловски говори за "Ало", а изданието изчисли, че когато бекът играе, партизан никога не губи. В 23-те мача, в които е бил на терена, бившият национал никога не е се прибирал в съблекалнята с наведена глава.

"Ние сме Партизан и само победи до края ни интересуват. Всичко е постижимо, включително и да настигнем Звезда, ще намалим изоставането си наполовина. Тръгнахме нагоре, влязохме в добра серия, която не плануваме да спираме. Всичко е в нашите ръце и с малко късмет можем да вземем двете купи", споделя Бандата.

Запитан защо е такъв оптимист, бранителят посочва, че в отбора е имало много контузии, но играчите са се завърнали. Дошъл е и нов треньор. "Изпълнени сме с положителна енергия. Разполагаме с най-добрите играчи, ние сме най-силният отбор в страната и заради това вярвам, че можем да стигнем до дубъл", заяви Бандаловски.

От "Ало" припомниха на бека, че до края остават две дербита с Цървена звезда, но той заяви, че не се страхува от тези сблъсъци. ""Искаме да спечелим всички мачове до края на сезона. Винаги излизаме за победа, така ще бъде и в двата мача срещу Звезда. Само така можем да бъдем шампиони, ако ги бием два пъти", категоричен е той.

Иван Бандаловски призна, че не му пречи ролята на стпер, в която е влязъл, въпреки че е десен бек. "Мога да играя на всяка позиция. Най-силен съм на десния бек, но съм доказал, че се представям добре и като стопер. Нищо не ми е тежко, само искам моят отбор да побеждава. Тогава съм най-щастлив", отсича бившият национал.

Запитан какво очаква в последния мач на тима в Лига Европа срещу Аугсбург, където тимът може да излезе от групата си и при загуба, той отсича: Ще бъде много трудно. Германци са това. Ще се борят със зъби и нокти, за да ни бият, но и ние имаме своите козове. Не искаме никакви сметки, мислим само за победа. Искаме да стигнем колкото може по-далеч в Лига Европа", завършва Бандата.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички