Агентът на Миланов: Грасхопър не е клуб за нивото му


Агентът на Миланов: Грасхопър не е клуб за нивото му

972 0

Българският полузащитник Георги Миланов няма да остане в швейцарския Грасхопър, след като изтече договорът му. След края на сезона българският национал ще се върне в ЦСКА (Москва). Това заяви агентът на играча Мирчо Димитров.

Във вторник ЦСКА обяви преминаването на халфа в Грасхопър под наем до края на сезона. След това в медиите се появи информация, че швейцарският клуб има право да откупи играча в края на контракта му.

"Грасхопър не е клуб от нивото на Миланов, заяви Димитров пред "Р-Спорт". Той отбеляза, че разликата между швейцарския клуб и ЦСКА е доста голяма. - Дума за оставането на Георги в отбора след края на сезона не е ставала. Той, разбира се, ще се върне в Русия".

В неделя Миланов дебютира за новия си тим. Грасхопър победи Сион с 3:0 в първенството, като българинът излезе като титуляр и бе заменен в 76-ата минута.

"Швейцария е прекрасна страна. На Георги му харесва градът, той е получил всичко необходимо там. ЦСКА и Москва обаче му липсват, но такава е футболната съдба. Вероятно на този етап така ще бъде най-добре и за него, и за ЦСКА", допълни родният агент.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички