Агентът на Чочев: Трансфер в Наполи? Ще видим...


Агентът на Чочев: Трансфер в Наполи? Ще видим...
Снимка: sport.livesicilia.it

1259 0

Агентът на българския национал Ивайло Чочев намекна, че трансфер на халфа от Палермо в Наполи не е изключен през зимния трансферен прозорец. Петьо Костадинов заяви, че засега няма нищо конкретно по евентуална сделка.

"Мога да ви уверя, че не съм бил в контакт с Наполи и знам, че не съществува възможност за трансфер, ако всички страни не са съгласни. Мога само да бъда доволен, че в Италия смятат Ивайло за "гореща мишена", заяви Костадинов пред ilgiornaledellosport.net.

"Наполи е голяма емблема. Трансфер през януари или юни? Ще видим. Към днешна дата няма нищо конкретно", посочи многозначително агентът на българина.

Костадинов заяви още, че е доволен от играта на Чочев за Палермо от началото на сезона. "През последния месец той имаше някои проблеми. Повлия му и националният отбор, у нас е много студено, температурната разлика със Сицилия е силна, но той е боец и се нуждае от много повече, за да бъде спрян", отсече мениджърът на Чочев.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички