Агентът на Чочев: Той ще бъде като Стоичков и Роналдо


Агентът на Чочев: Той ще бъде като Стоичков и Роналдо
Снимка: Getty images

1505 0

Агентът на Ивайло Чочев Петьо Костадинов заяви, че клиентът му има всички данни да стане част от голям отбор. Българският талант, подобно на Христо Стоичков и Кристиано Роналдо, щял да "направи скок" на 22-23-годишна възраст.

"Познавам го от 10 години. Знаех, че ще остави своя отпечатък във футбола. Той има всичко, за да играе в голям отбор. Казвам това не само като негов агент, но и като професионалист, който работи във футбола 25 години. Христо Стоичков, ако си спомняте, започна да дава най-доброто от себе си на около 22-23 години, а той е гений. Същото важи и за модерните шампиони като Кристиано Роналдо, който направи скок на възрастта на Чочев", заяви Костадинов пред AreaNapoli.it.

Агентът на халфа разкри, че от Наполи не са се свързвали с него относно трансфер на играча в Неапол, а контактът е станал на нив клуб-клуб. Първата оферта е била на стойност 3 милиона евро, а втората е била подобрена, но и двете са отхвърлени.

"Подхождаме с дълбоко уважение към Наполи, все пак това е престижен клуб. Фактът, че се интересуват от Чочев, показва, че неговите качества са оценени на различни нива. Ивайло е силно мотивиран и знае, че още може много да израсне. Приоритет му е обаче Палермо. Той е фокусиран върху бъдещето си в този клуб", допълва той.

Все пак Петьо Костадинов заяви, че въпреки новия контракт на играча с клуба му, ако се появят нови оферти, те ще бъдат разгледани. "Футболът обаче е игра...", казва той многозначително за финал. "Не трябва да забравяме, че това е бизнес".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички