В Русия посочиха три тамошни клуба, които могат да приютят Ивелин Попов

Медии в Русия започнаха своите догадки къде ще продължи кариерата си Ивелин Попов, ако ситуацията в Ростов не се подобри. Както е известно, клубът на бившия капитан на България изпитва финансови трудности, заради което той и съотборниците му не са получавали заплати от 3 месеца.

Според руското издание mk.ru, Попов би предпочел да остане в Русия. Там обаче няма шанс да го приюти някой от водещите клубове, а по-скоро някой от борещите се за оцеляване. Основната причина за това е възрастта на атакуващия халф - той е на 32 години.

Има две опции за нов отбор пред Ивелин Попов, ако напусне Ростов

Вчера стана ясно, че руският елитен Ростов изпитва финансови затруднения и може да се раздели с голяма част от звездите си. Сред тях е и капитанъ...

Отборите, които евентуално биха могли да вземат бившия национал, са три - Арсенал (Тула), Ахмат и Сочи. От трите клуба само този на друг български национал - Георги Костадинов, се намира в средата на таблицата. Ахмат и Сочи са на дъното в класирането към момента. А какво каза Ивелин относно възможността да се завърне в българското първенство вижте в този материал.

Още по темата

Please select answer!