В Казахстан: Сега е невъзможно да кажем дали напускането на Стоилов е за добро


В Казахстан: Сега е невъзможно да кажем дали напускането на Стоилов е за добро
Снимка: sport.nuz.kz

1762 0

Българският специалист Станимир Стоилов вече не е начело на националния отбор на Казахстан. По-рано днес стана ясно, че Мъри и футболната федерация са се разделили по взаимно съгласие.

Медиите в страната не пропускат да отбележат за големия принос, който има той за развитието на казахстанския футбол и най-вече по време на престоя му в Астана. Затова и са раздвоени дали това е правилното решение. Известният футболен специалист Владимир Гулямхайдаров, който е бил треньор в миналото на Астана сподели, че времето ще покаже дали е трябвало да се разделят с българина.

"Във футбола всичко е относително. В Астана Стоилов работи добре, но в националния отбор, честно казано, няма резултат. Сега е невъзможно да кажем дали е добре, че българинът е напуснал отбора или е лошо. Това ще разберем само като видим как ще работи друг специалист на неговото място", сподели той пред sports.kz.

Само преди няколко дни пък в португалското издание A Bola се появи информация, че през лятото Мъри може да поеме Левски - вижте повече подробности.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички