Каляри реши в кой тим от Серия Б да прати Кирил Десподов

Футболист №1 на България за 2018 година Кирил Десподов изглежда ще продължи кариерата си в Серия Б в Италия, макар преди няколко дни да отхвърли този вариант. Според медиите на Апенините той ще бъде пуснта под наем в Кротоне.

Десподов до момента категорично отказваше да премине в отбор от Серия Б, но може би е бил убеден от ръководството на сардинци да промени решението си и да приеме предложението на Кротоне. Преди време в този тим игра друг българин - Александър Тонев.

Десподов призна: Може да играя в друг отбор

Най-добрият български футболист за 2018 година Кирил Десподов призна, че от новия сезон може да не играе в Каляри и да има нов отбор в Италия. Вч...

В последните дни усилено се говори, че българинът не влиза в плановете на треньора Роландо Маран и ще му се търси нов отбор, където да се обиграва. Освен това дори не попадна и в състава за първия двубой на отбора, което бе още един ясен знак.

Както е известно, той премина в Каляри  през януари тази година, но изигра едва 101 минути в Серия А, най-вече заради честите контузии, които получаваше. Именно заради недобрата му физическа подготовка в Каляри са убедени, че ходът с отдаването под наем на българина е подходящ.

Междувременно Десподов бе повикан от националния селекционер за предстоящите евроквалификации - ето пълния списък на Красимир Балъков.

Още по темата

Please select answer!