Каляри реши в кой тим от Серия Б да прати Кирил Десподов


Каляри реши в кой тим от Серия Б да прати Кирил Десподов
Снимка: Guliver/GettyImages

4907 0

Футболист №1 на България за 2018 година Кирил Десподов изглежда ще продължи кариерата си в Серия Б в Италия, макар преди няколко дни да отхвърли този вариант. Според медиите на Апенините той ще бъде пуснта под наем в Кротоне.

Десподов до момента категорично отказваше да премине в отбор от Серия Б, но може би е бил убеден от ръководството на сардинци да промени решението си и да приеме предложението на Кротоне. Преди време в този тим игра друг българин - Александър Тонев.

В последните дни усилено се говори, че българинът не влиза в плановете на треньора Роландо Маран и ще му се търси нов отбор, където да се обиграва. Освен това дори не попадна и в състава за първия двубой на отбора, което бе още един ясен знак.

Както е известно, той премина в Каляри  през януари тази година, но изигра едва 101 минути в Серия А, най-вече заради честите контузии, които получаваше. Именно заради недобрата му физическа подготовка в Каляри са убедени, че ходът с отдаването под наем на българина е подходящ.

Междувременно Десподов бе повикан от националния селекционер за предстоящите евроквалификации - ето пълния списък на Красимир Балъков.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички