Илия Груев влезе в треньорския щаб на един от немските грандове


Илия Груев влезе в треньорския щаб на един от немските грандове

1782 0

Българският треньор Илия Груев вече е част от треньорския щаб на един от грандовете на германския футбол - Вердер Бремен. Той ще бъде помощник на старши треньора Флориан Кофелд.

"Очаквам с нетърпение новите ми задачи редом до Флориан Кофелд. Той е превъзходен старши треньор, когото от дълго време ценя много. Радвам се много за в бъдеще да бъда в неговия екип и съм сигурен, че заедно можем да постигнем много с Вердер. Клубът ми е много симпатичен от дълго време с начина на работа и съм сигурен, че ще пасна добре към него", заяви Груев. Припомняме, че Груев бе наставник на втородивизионния Дуисбург до октомври, който влезе във Втора Бундеслига с него. Преди това има опит като помощник в Хайдук Сплит, Кайзерслаутерн и Дуисбург.

С назначението Груев се завръща в Бундеслигата. Той бе асистент на Красимир Балъков в "Кайзерслаутерн" през пролетта на 2012 г. Припомняме, че синът на Груев се счита за един от най-големите таланти в школата на Вередер и наскоро подписа първия си професионален договор с клуба.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички