Георги Миланов: Не ме разбраха правилно за "мечтата" да играя в Мол Види


Георги Миланов: Не ме разбраха правилно за "мечтата" да играя в Мол Види

4578 0

Полузащитникът Георги Миланов обясни думите си, казани след подписването на договора си с унгарския Мол Види. Тогава той заяви, че с този трансфер е сбъднал мечтата си във футбола. Националът обясни, че не е бил разбран правилно.

"Не ме разбраха правилно. Но това е добър отбор от Европа, който сега излезе на първо място в унгарското първенство. Много дълго трябваше да избирам. Имах немалко предложения и от други страни, в това число Русия, но избрах Види, тъй като отборът играеше в Лига Европа. А на мен ми бе нужна практика на международно ниво. Тук ме уважават много, условията са отлични. Така че, съм много щастлив, че играя за този отбор. Нататък ще видим. Това бе най-добрият вариант за мен, тъй като Види често играе в евротурнирите. Така че, сега със семейството ми сме в Будапеща. Много ми харесва страната, градът и първенството", обяви Миланов пред sportbox.ru.

"Тук футболът не е толкова твърд, както в Русия, но е добър. Всички отбори искат да играят. Те не се затварят, вкарват голове. Тук футболът е достатъчно резултатен. Аз работя всеки ден и се старая да подобря различните аспекти на играта, в това число и борбата. В Русия футболът е много твърд и когато започнах да играя за ЦСКА, ми беше трудно. Именно затова прекарвах много време във фитнеса. Но постепенно се адаптирах към това и направих немалко добри мачове", обясни халфът.

Запитан за бъдещето си, Миланов заяви: Подписах договор за 2 години и половина. Остана ми сезон и половина. Но сега въобще не мисля за договора, концентриран съм само върху играта си. Този сезон е много важен за нас, искаме да станем шампиони", каза още националът. Вижте в този материал колко, според слуховете, плащат на българина в унгарския клуб.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички