Ди Марцио: Десподов преминава в клуб от Серия А до часове


Ди Марцио: Десподов преминава в клуб от Серия А до часове
Снимка: БГНЕС

3571 0

Футболист на България за 2018 година Кирил Десподов е близо до това да изпълни мечтата си. Атакуващият футболист е пред трансфер в Серия А, съобщава известният италиански журналист Джанлука Ди Марцио. Клубът, който ще привлече звездата на ЦСКА не е от топ клубовете в елита, става дума за Каляри.

Според информациите трансферът ще се състои в рамките на днешния ден. Двата клуба са се разбрали за трансферната сума и остава само Десподов да се договори за личните си условия.

ПРЕДЛОЖИХА КИРИЛ ДЕСПОДОВ НА ИТАЛИАНСКИ ГРАНД

От сардинския клуб са наблюдавали българския национал неведнъж в есенните мачове. Те са успели да надцакат всички други кандидати за перспективния футболист, сред които бяха ПСВ Айндховен, Дженоа, Кардиф Сити, Мидълзбро, Фенербахче, Андерлехт и други.

Тимът от Сардиния заема 14-о място в Серия А, като от началото на сезона има 4 победи, 9 равенства и 8 загуби. Треньорът Роландо Маран настоява за привличането на футболист, който умее да действа както по фланга, така и в предни позиции. В момента голмайстор на Каляри е Леонардо Паволети, който е отбелязал 7 от 19-те гола на отбора в шампионата.

През настоящия сезон Десподов има 8 гола и 6 асистенции в Първа лига. Освен това той се разписа два пъти срещу Адмира Вакер в Лига Европа и реализира дебютното си попадение за националния отбор при победата над Кипър в София. Друга от звездите на "червените" пък има шанс да заиграе в германския Шалке. Подробности вижте тук

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички