Десподов с първи думи като играч на Щурм Грац


Десподов с първи думи като играч на Щурм Грац
Снимка: Getty Images/Guliver

2611 0

По-рано днес звездата на родния футбол Кирил Десподов осъществи трансфер. Българинът реши да продължи кариерата си в Щурм Грац, където ще играе под ръководството на Нестор Ел Маестро в следващия един сезон като преотсъпен от Каляри.

Веднага след като парафира с австрийския тим, Десподов направи обръщение и в социалните мрежи:

"Приятели, от днес официално ще защитавам цветовете на SK Sturm Graz Щастлив съм, че австрийският клуб направи всичко възможно сделката да се осъществи, с което ме накара да вярвам, че ще бъда важна част от отбора занапред. Още с идването си срещнах голямо уважение и истински ентусиазъм сред всички в новия ми футболен дом.

Още по-радостен съм, че в „Щурм” ще работя отново под ръководството на Нестор Ел Маестро, в чиито качества и футболен интелект имах възможността да се убедя в ЦСКА. Той беше в основата на преминаването ми в австрийската Бундеслига, за което съм му много признателен. Това определено е крачка напред за мен. Вярвам, че в Грац ще имам възможността да докажа на какво съм способен и да разгърна потенциала си изцяло. Благодаря на семейството ми за постоянната подкрепа и на вас, които през последните седмици на несигурност и спекулации бяхте плътно зад мен", написа сънародникът ни.

Повече подробности за трансфера на Кирил Десподов в Щурм Грац може да прочетете тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички